Радостин Василев: Започвам мащабно съдебно отмъщение срещу шефовете на ЦСКА

Адвокатът от Плевен се разлюти, ще громи ръководството на "армейците"

Бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев обяви тази сутрин, че започва мащабно съдебно отмъщение срещу определени хора от ръководството на ЦСКА. Причината са постоянните твърдения на височайшите персони от "Армията", че той участва в схеми за източване на клуба.

Ето цялото съобщение на адвоката от Плевен във Фейсбук, което публикуваме без редакторска намеса:

"Съвсем скоро започва мащабно съдебно отмъщение срещу всички, които през последната година и половина споменаваха името ми в източвания, организирани групи и всякакви глупости, слушайки налудничевите измишльотини на посъдимия за източване провален бивш политик. Г-н Александър Тодоров и целият управителен съвет на ЦСКА, заедно лицето отговарящо за сайта на ЦСКА ще бъдат съдени за стотици хиляди лева за клеветите им по мой адрес и по адрес на други лица, който публично бълваха, криейки се зад марката ЦСКА. Срещу г-н Александър Тодоров се подготвя сигнал до прокуратурата от няколко лица по няколко различни състава от НК и той няма да е като сигнала (набедяването) на ЦСКА с правописните грешки, а с доста солидни доказателства. Става сложно за г-н Александър Тодоров, става сложно.

ЦСКА върви усилено към бездната. Нищо не е нормално, спокойно и прозрачно. Всичко е ненормално, неспокойно и фалшиво. ЦСКА печели само врагове с тези хора начело на клуба. В ЦСКА няма специалисти - някои са слуги, други полуграмотни са шефове на отдели, трети полуобразовани са директори на нещо си, а някои са полудепутати. Зад лъжите за покриване на дългове на Титан стои увеличаване на пасива на ЦСКА през послената година и половина и масова загуба на дела. Към бездната не го е насочил никой друг освен познатия за една група слуги и невежи като "СПАСИТЕЛЯ", празнуващият оправдателна присъда със средни пръсти, идеологът на 53 бизнесмени, човекът, който си купи скъпа кола и не може да я поддържа, а обвинява стария и собственик, че била 6.5 AMG и водела до големи разходи, бизнес партньорът на Лоурънс Дейвис, създателят на най-дългата финална права в историята на генералните спонсори, покровителят на първичната продажба на акции, която държа хиляди хора по опашките нахалос, професорът, който е написал повече книги отколкото е прочел, бизнес консултантът на най-големия увеселителн парк (Лас Вегас) върху радиоактивна земя, основоположникът на индийското включване в икономиката на България, довело да фалита на Кремиковци и оставането на 5000 семейства без препитание и довело до отнемане на лиценза на ЦСКА, най-големият обвинител и в същото време подсъдим за огромни присвоявания, човекът, който отново води клуба към оставане без лиценз.

С риск да бъда мразен от слепите ще продължавам да казвам истината за любимия си клуб..... Споделяне