Влади заминава на лечение в рехабилитационен център в Поморие

Кампанията в подкрепа на младия плевенчанин дава резултат

Благодарение на новата кауза на сдружение "Справедливост", имаща за цел да помогне на Владимир Петров, пострадал в пътнотранспортно произшествие, момчето получи възможност за посещение в рехабилитационен център в Поморие за края на март. Получена е и проформа фактура за ортезите на момчето, съобщиха неговите близки. Те се надяват на бързо възстановяване и положителни резултати.

Лично Влади и неговите родители изказват своята благодарност към всички познати и непознати, подкрепили ги през последните седмици

„Влади и неговите родители се чувстват мнoгo добре oт факта, че тези хора са се заели с целта да помагат на каузата със средства и каквото могат“, споделя негов приятел пред plevenutre.bg.

Припомняме, че вече трета година Влади се бори с последствията от тежка катастрофа. На 14.04.2012 г. младежът получава мозъчна контузия след жесток сблъсък с автомобил, шофирайки мотор.

„Приятели, дори да са налице допуснати грешки от този млад човек, той заслужава шанс. Нека не се превръщаме в негови съдници, а в помощници. Нека по- младите да разберат, че акта на милосърдие прави хората по-човечни“, призовават от сдружението.

Всеки, който желае да помогне на Влади, може да преведе сума на банковия адрес: IBAN: BG92UNCR70001522200499 BIC: UNCRBGSF Титуляр на дарителската сметка: Сдружение „Справедливост”