Организират благотворителен търг за книги в помощ на Влади

До момента има постъпили 2 500 лева за по-малко от две седмици

Новата кауза „Да помогнем на Владимир Петров”, с която се зае сдружение „Справедливост” се развива скоростно. До момента има постъпили 2 500 лева за по- малко от две седмици. Както споменахме, закупени са и 2 броя ортези и на момчето му предстои рехабилитационно лечение в Поморие в края на март. От новата кауза се обръщат към всички помогнали със специални благодарности.

Добрите постъпки не спират и по идея на непозната жена от другия край на България ще се набират средства чрез благотворителен търг за книги. „Чрез закупуването им ще направим едно добро дело заедно, защото когато действаме задружно, постигаме много“, уточнява жената.

Всеки, който желае да се включи в тази инициатива може да го направи по два начина - като дари или закупи книга. Книгите могат да са на всякаква тематика и език. Дарението може да се направи на ул. „Сан Стефано” №12, ет.2, офис 6, както и в Стара Загора на ул. Ген. Столетов 44.

Търгът ще бъде онлайн и ще започне след като се съберат достатъчно книги. Условия, начин на получаване на книгите и оставяне на съответната сума, за която са спечелени, ще бъдат упоменати в сайта на сдружението. Книги ще се набират и по време на самата кампания и ще приключи, когато се разпродадат всички четива. Събраните средства от търга ще бъдат изцяло дарени за лечението и рехабилитациите на Влади.

„Книгите са помагали на хиляди хора по цял свят и знаем, че могат да помогнат и на още едно момче, жадно за живот. В момента всяка книга е от значение, независимо от жанр, състояние или стил на писане. Може точно тази книга, която събира прах на вашия рафт, да вдигне Влади на крака“, апелира жената.