Пепи е убит заради дребен борч?

Плевенчани са потресени от поредното трагично събитие

Поредното убийство в Плевен предизвика бурни коментари в социалната мрежа. Смъртта на 34-годишния Пепи не остави равнодушен никого и мнозина са потресени от черната вълна с трагични събития, която залива града.

Причината за смъртта на младия плевенчанин пък може да се окаже повече от нелепа. Според наши информатори Пепи имал да връща дребен паричен дълг и най-вероятно това е предизвикало агресията в задържания за деянието 38-годишен Т.И.Д.

Припомняме, че смъртта на Пепи е настъпила вследствие на счупване в областта на долночелюстен ъгъл и множество други травми, това сочи аутопсията. Става дума за нанесен му побой. Пепи бил еднорък, с което не е имал никакви шансове да се защити. Тялото е намерено в жилището му, но първоначално нямаше яснота дали сам е пуснал убиеца да влезе или е проникнато с взлом и конкретната фатална цел. Според наши информатори  нападателят е искал просто да го "респектира", а не да го убива.

Убитият е бил криминално проявен, съобщиха днес от прокуратурата. Убиецът - също. Той е привлечен като обвиняем и с постановление на окръжен прокурор Иво Радев е задържан за срок от 72 часа. Тази сутрин Пепи е бил погребан.

"Не мога да повярвам какво се случва. Единственото сигурно нещо на този свят е това, че рано или късно всички ще умрем. Но защо трябва да се отнемат животи по тази начин. Защо трябва хората сами да си причиняваме такива неща?? Пепи, Вероника и всички онези, които са си отишли, без да могат да кажат "обичам те" на любимите си хора... Без да могат да се сбогуват... Без да могат да изживеят живота си достойно.. Те заслужават да се замислим... Заради тях и заради самите нас.. Трябва да се борим! Кой решава дали човек да живее или не??? Защо хора влизат в ролята на смъртта и отнемат нечий живот??", пише развълнувана плевенчанка в социалната мрежа.