Търсят се медицински сестри за 6 центъра от семеен тип

Жените трябва да са в готовност за работа с деца и младежи без или със увреждания

Община Плевен обявява процедура за набиране и подбор на медицински сестри за 6 броя центъра за настаняване от семеен тип. Това е във връзка с изпълнение на проект „Предоставяне на социални услуги в общността в 6 центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи, изведени от специализирани институции”, по договор, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Процедурата е „Да не изоставяме нито едно дете” Компонент 2: Разкриване на социални услуги в общността”.

Общите изисквания за заемане на длъжностите в ЦНСТ са - добри комуникативни умения, мотивация за работа в екип; Готовност за работа по график; Готовност за активно участие в обучителен процес, дейности свързани с обмяна на опит; Готовност за работа с деца и младежи без или със увреждания от специализирани институции; Кандидатите да не са поставени под запрещение, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода, да не са лишени по съответен ред от правото да заемам длъжността, за която кандидатстват.

Специфичните изисквания за заемане на длъжност Медицинска сестра са - да имат висше образование - степен бакалавър; да са завършили специалност „Медицинска сестра”, Професионален опит – минимум 1 година; Допълнителни квалификации и опит са предимство.

Документите на кандидатите се подават в 30 дневен срок от датата на публикуване на обявата, в Център за административно обслужване на Община Плевен. Повече информация относно кандидатстването може да се открие на уебсайта pleven.bg.