Годжи: Мислех, че пътищата ни с Евгени ще се разделят завинаги след Плевен

"Така и стана за известно време, но дойдоха промените и всичко се обърна", сподели басистът

Георги Милчев - Годжи и Евгени Димитров - Маестрото са приятели още от ученическите си години в Плевен. И двамата са възпитаници на Музикалното училище. Пред "24 часа" Годжи коментира, че не очаквал да запазят връзка помежду си и след толкова дълги години да бъдат заедно ежедневно.

"Времето, в което растяхме, беше много различно. Имали сме планове, но тогава общо взето животът не предлагаше много изненади. За да живее човек в София трябваше да има жителство. За тази цел или трябва да се ожениш за софиянка, или да те разпределят по партийна линия. Евгени е софийски жител, а аз врачански и си мислех, че след завършване на гимназия и след влизането ни в казармата пътищата ни ще се разделят. Така и стана за известно време, но дойдоха промените и всичко се обърна", разказва басистът, който е родом от Криводол.

"Стана много по-лесно. Него време си имаше и своите добри страни. Нямаше такава престъпност. Като дете съм се прибирал по нощите, а нашите дори не ме търсеха. Липсваше както битова, така и икономическа престъпност, каквито има в момента. Сега всеки ден ни заливат лоши новини и имам чувството, че народът се е побъркал. Все едно хората, които са в лудница, са по-наред от тези, които са навън", допълва Годжи.