Благотворително Великденско ателие организират в Плевен

Средствата ще се дарят за оборудване на Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания

Във връзка с предстоящите Великденските празници Жени-Герб-Плевен инициират провеждането на Великденско ателие. На него ще бъдат изложени ръчно изработени сувенири, картички, украси и рисунки с Великденска тематика, както и характерни за нашия край великденски тестени изделия и ястия. Ще има и работилница за боядисване на яйца за най-малките, за която ще се погрижат от Младежи ГЕРБ.

Ателието ще отвори врати на 9 април от 14 часа във фоайето на зала „Катя Попова” за изложението на сувенири, картички, украси и рисунки, както и за работилницата. От 16 часа ще бъдат изложени и великденските тестени изделия и ястия.

От Жени-Герб канят всички желаещи да участват във Великденското ателие - „Нека на Велики Четвъртък се потопим в пъстротата и топлотата на празника“.

По време на ателието събраните средства от продадените на символични цени сувенири, картички, украси, рисунки и ястия ще бъдат дарени за оборудване на Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания в Плевен.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"