Още пет пъти ще играят "Приказка за Пепеляшка" в Плевен (Снимки)

Плевен Лайф

02-04-2015, 11:12

Снимка:

НЧ "Съгласие 1869"

Автор:

Ралица Костова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гледаме "Пепеляшка" седем пъти за месец

Приказната постановка докосна сърцата на публиката

На 30 март се състоя най-новата премиера на НЧ "Съгласие 1869" - "Приказка за Пепеляшка“. Балетната школа към читалището пресъздаде приказката в очите на публиката, а музиката допринесе още повече за приказната атмосфера. Сълзи имаше в очите и на децата на сцената, и на публиката в залата.

На 31 март и 1 април, след големия успех на премиерата, гражданите имаха възможността отново да се насладят на детската постановка. Зала "Емил Димитров" се препълни за пореден път, с което се доказа огромния интерес на плевенчани към приказния сюжет.

Представленията не спират до тук. "Приказка за Пепеляшка“ ще се възроди още 5 пъти през месец април. Следващата постановка е на 14 април от 10:00 ч. След това гражданите ще могат да гледат на 15, 16, 17 и 27 април.

Организаторите съобщават, че репетициите са продължили месеци наред, в свободното време, ваканциите, с усилен труд. Точно затова децата са дали всичко от себе си и са показали, че могат да бъдат дисциплинирани, издръжливи и отговорни. Да дават на сцената всичко от себе си, да преглъщат сълзите и да се усмихват. Удовлетворението идва накрая, когато публиката се изправя на крака и аплодира за показаното на сцената.