Община Плевен отдава под наем терени за билбордове

Срокът за наемателите е 5 години

Община Плевен обяви публичен търг с тайно наддаване чрез предварително представяне на предложенията на участниците в администрацията на Община Плевен за отдаване под наем за срок от 5 години на части от имоти - публична общинска собственост. Те за поставяне на преместваеми обекти – рекламно–информационни елементи - билбордове, тип „Пиза”, с размери ¾ м с площ 4 кв. м по плана на Плевен. Терените са на: кръстовище на ул. „Гренадирска” и ул. „П.Р. Славейков”, пред бл. „1-ви май”; в жк. „Сторгозия” на ул. „Сторгозия” пред бл. 93; в зелен остров на І спирка на жк. „Дружба”; на кръстовище на бул. „Георги Кочев” и ул. „Гренадерска” ; в зелен остров на кръстовище на ул. „Дойран” и „Стоян Заимов”. Публичният търг на обектите ще се проведе на 4 май от 14.00 ч. в Заседателна зала на Община Плевен, ет. 3.

На търг предстои да бъдат и терените на преместваеми обекти – рекламно–информационни елементи - билбордове, тип „Ракети”, с размери 1,20/1,80 м, с площ 2 кв.м на тротоарното пространство на бул. „Данаил Попов”-Плевен. Търгът ще се проведе на 30 април от 14.00 ч. в Заседателна зала на Община Плевен.

Желаещите да огледат частите от имотите трябва да се обърнат към служителите от ОП „Акварел”, всеки работен ден от 16 април до 15 май от 9,00 до 16,00 часа. Повече информация относно търговете има на официалната интернет страница на Община Плевен.