Световноизвестният DJ Tarkan пристига в Плевен (Видео)

DJ Tarkan отново ще се изяви на местната клубна сцена

Световноизвестният DJ Tarkan ще гостува отново на клубната сцена в Плевен. Eдно от най-популярните и добре познати имена на съвременната електронна и денс сцена ще зарадва почитателите си с изява в клуб "Модерно" на 2 май. Това ще е втората му визита в града на Панорамата, след като през 2011-та акостира при голям успех и в клуб "Анаконда".

DJ Tarkan е роден във Франкфурт, но като дете се мести в Турция, което оказва голямо влияние на музикалното му развитие. Започва като диджей в една от най-известните турски радиостанции, с което приковава вниманието на редица световни продуценти. Носител е на престижното отличие „Диджей номер едно” няколко години подред в родината си. Също така е единствения турски диджей попадал някога в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine.

Освен зад пулта, Таркан се изявява и като успешен продуцент, създавайки лейбъла No Smoking Recordings, заедно със своя приятел и колега от съседна Гърция V-Sag.

Той е обичан и добре познат на българската публика, гостувал е десетки пъти, а страхотните му партита се помнят дълго. Негови ремикси и продукции са включени в траклистовете на диджеи като Tiesto, Paul Oakenfold, Armin van Buuren, John Digweed, Hernan Cattaneo, Deep Dish, Roger Sanchez, Paul Van Dyk и много други.