Фолк звездата Адриана: Мислят ме за лека жена, но не съм такава

"Аз съм циганка, снимам се в порното като хоби", призна фолк певицата от Буковлък

"Порното е приятна работа, защото изпитваш удоволствие. Исках да опитам нещо ново от живота, да го направя с жена. Направих го като хоби. Не знам дали ще участвам и в друг филм за възрастни. Не е трудно, не се изисква телевизионно майсторство. Лесно е, стига хората да са яки", каза в предаването „На светло“ с Люба Кулезич фолк певицата Андреа.

"В този филм се явявам с псевдоним, много е хубав, но няма да го кажа. Филмът се снима в Чехия от американска компания. Намериха ме по фейсбук и ми писаха. Продуцентите не ги познавах, пък и не съм много добре с английския. Имаше преводач на италиански. Такъв разбирам, защото по принцип живея в Италия. Платиха ми 20 000 евро за 4 сцени по 15 минути. Снимахме няколко часа. ", допълни скандалната плевенчанка.

"Имам си приятел от 8 години. Той е албанец и знае всичко за мен. Ние сме малко с по-европейско мислене. Да си правим двойки и тройки, и да си изневеряваме пред очите, за нас не е проблем. Живка се казвам, кръстена съм на баба ми. Моят приятел се казва Ардиан. Аз съм зодия близнаци и това вероятно ме кара да се чувствам като човек с много лица", разказа още изпълнителката.

"Ако имах деца и нямат какво да ядат, бих работила и като чистачка. Срамна работа няма. Искам да докажа, че каквото съм решила, съм си го постигнала - не съм умряла от глад. Това не е циничен поглед към живота. Животът е такъв, какъвто си го направиш. Аз съм отраснала в циганската махала в плевенското село Буковлък. От 15 години не говоря цигански и ми е трудно. Порнофилмите не са грехота. Свикнала съм да ме наричат к..ва , но не се чувствам такава", заключи Адриана.