Търсят плевенчанчета за конкурса "Детски моден бал"

Победителите ще участват в последващи национални и международни конкурси

Детска модна агенция Mini Super Models организира съвместно със Central Mall Pleven кастинг за деца за конкурса “Детски Моден Бал”, съобщиха организаторите. Децата трябва да са на възраст от 0 до 14 г., разпределени в следните възрастови категории: 0 – 3 г.; 4 – 7 г.; 8 – 10г. и 11 – 14г.

Кастингът е безплатен и ще се проведе в кафе сладкарница в Central Mall Pleven. Преди стартиране на записването и в събота и в неделя, гостите на МОЛ-а ще имат възможност да наблюдават Детско Модно Ревю, в което ще участват модели на Агенцията. Датите за провеждане на кастинга са - 25 Април – от 14:00 до 18:00 и 26 Април – от 14:00 до 18:00.

Децата ще имат възможност да си направят няколко професионални снимки в подвижното фотостудио с професионален фотограф на Детска модна агенция Mini Super Models, както и да участват в безплатен семинар/обучение, воден от хореограф на агенцията. Одобрените деца от кастинга ще имат възможност да участват в грандиозното събитие “Детски Моден Бал”, което ще е под формата на конкурс. Победителите ще получат предложения за участие в последващи национални и международни конкурси и поредица от ангажименти и събития, изготвени по предварителна програма с партньори на Mini Super Models. Повече за Агенцията и начина на работа може да се открие на официалният им сайт.