Деси Добрева разплака Слави Трифонов в ефир

Шоуменът от Плевен не успя да сдържи емоциите си при срещата с бившата си беквокалистка

Деси Добрева се завърна в "Шоуто на Слави", но само като гост. Певицата с най-нежния глас в България разчувства толкова някогашния си шеф и приятел, че той се разплака в ефир. Шоуменът от Плевен не успя да сдържи емоциите си и разкри чувствата си, които са го били обхванали, когато Деси е напуснала екипа му.

"Много те харесвах как пееш. И затова не бях доволен, че отиде в Бъркли, ядосах се много, защото какво като отидеш там...?! Сигурно за теб е било много специално и важно, но аз знам, че конкуренцията е жестока и вероятността да направиш нещо е много малка. Мразя да казвам: "Аз нали ти казах", но в крайна сметка ти се прибра в България. Ако беше останала в Америка да направиш световна кариера, аз щях да съм щастлив и да си призная, че съм сбъркал. Но ти отиде и се върна. Не искам да споря с теб и не казвай нищо, защото ще те уволня", каза през сълзи Слави.

Деси също се развълнува, но се пошегува, че не може да я уволни, защото не работи при него и отиде до стола му, за да го потупа по рамото за успокоение и го попита дали пък отново не я кани на работа. Той обаче в отговор я помоли да изпее една от любимите му песни в нейно изпълнение "Лудо младо" и след като Добрева пусна гласа си, сълзите му потекоха отново с пълна сила.

Припомняме, че Слави и Деси Добрева ще застанат един до друг отново на сцената утре вечер, когато е концертът в "Арена Армеец".