Щастлива развръзка: Откриха откраднатия куфар от паркинга на "Кауфланд"

Следователите са си свършили съвестно работата, сподели Зорница Христова пред Plevenutre.bg

В неделя с Plevenutre.bg се свърза Зорница Христова, която стана жертва на нагли крадци. Между 12 и 13 часа на паркинга на "Кауфланд" до болницата бе разбит багажника на колата й, откъдето бe откраднат куфар с лични вещи, като някои бяха със сантиментална стойност за собственичката.

Днес Зорница ни извести, че историята се е сдобила със своя "хепи енд".

"Искам да Ви изкажа една голяма благодарност! Чрез вас случилото се на мен и семейството ми достигна до много хора! Благодарение на този отзвук и на съдействието на властите, куфарът ми бе върнат вчера! Благодаря на следователите, че са си свършили съвестно работата!", сподели Зорница.

"Не пожелавам на никого да преживее същите неволи и шок през, които преминахме. При всеки подобен случай необходимо е да се сигнализира при първа възможност, а и ние самите да сме по-бдителни. Нека не допускаме посегателства над това, което ни принадлежи по право да се превърне в ежедневие. Надявам се управата на магазин "Кауфланд" да прояви загриженост и да не допуска чрез подобни случки да губи от клиентите си", допълни младата жена.