“Плевен на скорост 2015“ ще е в подкрепа на Антонио

Шоуто е с благотворителна цел за събиране на средства в помощ на 15-годишното момче

По случай празника на Плевен за 4-та поредна година „БМВ тийм Плевен“ организира дрифт шоу – „Плевен на скорост“, под мотото „Живот на скорост – 4“, за което вече ви известихме. Шоуто ще е с благотворителна цел за събиране на средства в помощ на нуждаещия се Антонио Антонов. Мероприятието се финансира изцяло от община Плевен, която подкрепя кампанията за събиране на средства.

Мартин Христов – един от организаторите, сподели пред Plevenutre.bg, че шоуто на картинг пистата ще бъде напълно демонстрационно, т.е няма състезателен характер. Входът за желаещите е свободен. Предвидени са и игри с публиката, няколко дрифт сесии и различни атракциони. Шоуто ще стартира от 10 ч. с брифинг на участниците, от 10:30 започва дрифт сесия 1. Към обяд е предвидена кратка реч на кмета на общината – проф. д-р Димитър Стойков. След това започва и втората дрифт сесия. До края на шоуто публиката ще се наслади и на дрифт сесии 3 и 4, както и на картинг шоу, изненади и свободно каране. Христов също сподели, че юни месец ще има изцяло благотворителен дрифт, насочен към събиране на средства за 15-годишния Антонио.

На 17 май ще има дарителски кутии, които ще са поставени на входа на спортното мероприятие. На тях ще бъде залепена сметката за дарение. Две кутии ще са разположени на входа и две вътре - до щанда за безалкохолни напитки и храни.

Проявите в помощ на Антонио не спират до тук. В Плевен организират и благотворителен концерт под патронажа на общината. Той ще се състои на 25 май от 18.30 ч в зала "Катя Попова". Ще участват различни танцови състави и музиканти от плевенски училища, които скоро ще станат ясни. На входа ще се раздават специални картички за пропуск, ще бъдат поставени и дарителски кутии.