Ремонтните дейности в Червен бряг продължават

Пътуващите ще минават през обходен маршрут по ул.”Дядо Вълко” и ул.”Славейков”

Община Червен бряг уведомява гражданите и гостите на града, че във връзка с изпълнението на проект „Подобряване и изграждане на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води в град Червен бряг по ОПОС 2007-2013”, ще се извършва възстановяване на пътната настилка.

Това се отнася за следните участъци: У-к 43 – по ул.”Стоян Едрев”, между ул.”Иван Вазов” и ул.”Търговска“; У-к 40 – по ул.”Княз Батемберг”, между ул.”Търговска” и ул.”Волов“; У-к 41 – по ул.”Тома Петков” , между ул.”Търговска” и ул.”Панайот Волов”; У-ци 74 и 78 – по ул.”Цар Калоян” , между ул.”Иван Вазов” и ул.”Панайот Волов” и у-ци 73 и 32- по ул.”23 септември” , между ул. .”Иван Вазов” и ул.”Панайот Волов”.

При извършване на строително-монтажните работи ще бъде затворено движението по ул.”Търговска” от ул.”Македония” до ул.”Раковска” за периода от 15 май до 22 май. Пътуващите в това направление трябва да използват указания обходен маршрут по ул.”Дядо Вълко” и ул.”Славейков”.

Община Червен бряг предварително се извинява за причиненото неудобство и благодари за проявеното разбиране.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"