Рапърски войни: Спенс наби столична хип-хоп звезда

"Свалиха ме на земята и ме блъскаха в главата", твърди Борис Накев - Студента

След като преди години воюваше с Мишо Шамара, а в последно време с Криско, популярният плевенчанин Станислав Найденов - Спенс се замеси в поредна рапърска война. Столичният хип-хоп артист Борис Накев, известен с прякора си Студента, разкри във Фейсбук, че е станал жертва на нападение от страна на Спенс. Случката се е разиграла преди дни. Публикуваме разказа на Студента с известна цензура над думите му:

"Спенс е голям г*й. Защо? На 16-ти вечерта се засякохме на входа на "Червило". Аз бях сам и той беше сам. Подадох му ръка, стисна ръката ми. Стиснахме си ръцете и го гледах в очите. Проблем нямаше. Час по-късно си събра глутница помияри, с които ме нападнаха и биха, да. Бях в добро настроение, държах красива жена за ръка, не съм очаквал такова нещо. Свалиха ме на земята и ме блъскаха в главата, докато охраните им правеха параван, да."

Оказа се, че от известно време насам Студента е подел кампания срещу плевенчанина, подразнен от атаките му към Криско. Накев дори е посветил на Спенс парчето си "Вкисна ли".

Рапърът от града на Панорамата все още не е коментирал разигралата се екшън сцена между двамата.