Екшън в Плевенско с Жоро Игнатов от "Съдебен спор"!

Спор за родителски права разбуни духовете в село Еница

Култовият репортер Жоро Игнатов посети плевенското село Еница, за да се заеме с поредната сага на предаването "Съдебен спор". В тв ефира бе разгледан спор за родителски права. Майката Живка, която е ищец в процеса, твърди че бащата Андриан не се интересува от 4-годишното им дете, а преди време го е изпуснал върху цимента. Бащата отрича и заявява, че майката системно му е изневерявала, включително с негови приятели.

Репортажът от Еница се превърна в истински екшън и за малко не се стигна до физическа саморазправа между двете спорещи страни. Андриан Найденов разказа, че изгонил съпругата си преди три години и иска сам да гледа дъщеричката си, както и че очаква съдът да му я присъди. Живка Ангелова и нейната майка Веска обаче скочиха с викове на Андриан.

"Аз детето няма да ти дам! Няма да го вземеш!", започна да крещи Живка.

"Живке, ти си психично болна, морално пропаднала си! Докато живееше с мен ми изневеряваше! Пращаше братята си да ме плаши, искаха да ме палят, да ме колят! Лично ще се видим в съда! Ще го взема детето, ще го взема! Вие сте боклуци!", не сдържа нервите си Найденов, докато майка му се опитваше да го усмири и да го прибере в къщата.

"Ще те хванат синовете ми и ще те пребият! Ще те пребият! Ти си негоден, два лева не може да изкараш!", отвърна майката на ищцата, докато комшиите вече се бяха насъбрали, за да гледат сеира.

От екшъна щеше да си изпати и Жоро Игнатов, след като се намеси и сестрата на Андриан. Тя нападна репортера и заплаши да счупи камерата. Скандалът продължи с още звучни обиди и спорове за отглеждането на детето.