В Червен бряг ще къртят пътните настилки до 26 май

Засегнати са 9 участъка в града

Община Червен бряг уведомява гражданите и гостите на града, че във връзка с изпълнението на проект „Подобряване и изграждане на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води в град Червен бряг по ОПОС 2007-2013”, ще се извършва възстановяване на пътната настилка.

Това се отнася за следните участъци: У-к 43 – по ул.”Стоян Едрев”, между ул.”Иван Вазов” и ул.”Търговска“; У-к 40 – по ул.”Княз Батемберг”, между ул.”Търговска” и ул.”Волов“; У-к 41 – по ул.”Тома Петков” , между ул.”Търговска” и ул.”Панайот Волов”; У-ци 74 и 78 – по ул.”Цар Калоян” , между ул.”Иван Вазов” и ул.”Панайот Волов” ; у-ци 73 и 32- по ул.”23 септември” , между ул. .”Иван Вазов” и ул.”Панайот Волов”; У-ци 22, 23 и 24 - по ул. Каблешков”; У-к 31 - по ул. „Дойран”, между ул.”Иван Вазов” и ул.”Търговска”; У-к 29 - по ул. „Силистра”, между ул.”Панайот Волов” и ул.”Търговска”; У-к 47 - по ул. „Иван Вазов”, между ул.”23 септември” и ул.”Дойран”.

При извършване на строително-монтажните работи ще бъде затворено движението по ул.”Търговска” от ул.”Македония” до ул.”Раковска” за периода от 15 до 26 май. Пътуващите в това направление трябва да използват указания обходен маршрут по ул.”Дядо Вълко” и ул.”Славейков”, съобщиха от местната управа.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"