Анелия подари незабравимо изживяване на абитуриентка от Плевен

19-годишната Полин получи специална фотосесия и един ден в компанията на любимата си изпълнителка

Абитуриентка от Плевен получи неочакван подарък за едно от най-важните събития в живота си, научи Plevenutre.bg. Полин Гигова стана победителка в кампанията на радио "Веселина" и предаването „VIP Зона", получавайки специална фотосесия и един ден в компанията на любимата си изпълнителка Анелия.

Екип от професионалисти пък се погрижи за бляскавата визия на 19-годишната плевенчанка от ПГ по туризъм "Алеко Константинов". За целта водещата на предаването „VIP Зона“ Светлана Кабаиванова събра неповторим тим – стилистът Стоян Апостолов, гримьорът Никола Иванов, коафьорът Емилио Стефано и фотографът Теди Грозданов. Полин получи и италиански бижута за абитуриентския си бал. 

Красивата плевенчанка сподели, че е била изключително щастлива и развълнувана от спечелената награда. С нетърпение е очаквала емоционалния ден след обявяването на победителя. Полин разказа, че за нея това е изключително преживяване, тъй като тя е „едно обикновено момиче, на което такива неща не се случват всеки ден.“

Кампанията „VIP Зона търси своята звезда“ стартира през април и над 100 абитуриенти участваха в играта за голямата награда - фотосесия и среща с любим изпълнител.