Плевенчанката Сирма атакува финала на "България търси талант" със зашеметяващ номер (Видео)

Жената-каучук предложи на зрителите шоуто, което направи за Празника на Плевен

Сирма Добрева демонстрира на полуфинала в "България търси талант" атрактивното си акробатично шоу, което предложи и на плевенчани навръх Празника на града. Залата на реалити шоуто се оказа тясна за шоуто й, което бе заснето предварително. Сирма предложи на зрителите зашеметяващия си номер, представен върху висока сграда на бул. "България" в столицата.

Журито остана повече от доволно от видяното и засипа плевенчанката с похвали. Във вторник ще стане ясно дали тя продължава на финала, като дотогава всеки, който желае, може да я подкрепи.

Сирма Добрева сподели, че една нейна тренировка продължава около два часа. Първо загрява, после тренира за гъвкавост и накрая сила. По думите й най-важно е правилната техника на огъване, за да не се травмираш. В началото тя не предполагала, че е толкова гъвкава, но от 16-годишна възраст започнала да се огъвкавява още повече.

"Трудно е да се свикне с болката, защото тя става ежедневие. И трябва всеки ден да го правиш, не може да отидеш на почивка за месец", разказа Сирма, отбелязвайки, че работи предимно в чужбина и няма голям шанс да се изявява пред българска публика.

Видео с номера й на полуфинала на "България търси талант" може да видите тук