Бурята в Червен бряг нанесе сериозни поражения

Пострадали са възстановените и подготвени за асфалтиране участъци в изпълнение на проект

Община Червен бряг извести, че от разразилата се буря на 24 май в продължение на два часа и половина (от 20 ч. до 22.30ч), придружена от проливен дъжд и градушка, са нанесени сериозни поражения на възстановените и подготвени за асфалтиране участъци в изпълнение на проект „Подобряване и изграждане на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води в град Червен бряг по ОПОС 2007-2013”.

Засегнати са следните участъци:

Участък 43 – по ул.”Стоян Едрев”, между ул.”Иван Вазов” и ул.”Търговска”; Участък 40 – по ул.”Княз Батемберг”, между ул.”Търговска” и ул.”Панайот Волов”; Участък 41 – по ул.”Тома Петков”, между ул.”Търговска” и ул.”Панайот Волов”; Участъци 74 и 78 – по ул.”Цар Калоян”, между ул.”Иван Вазов” и ул.”Панайот Волов”; Участъци 73 и 32 - по ул.”23 септември”, между ул. .”Иван Вазов” и ул.”Панайот Волов”; Участъци 22, 23 и 24 - по ул.”Тодор Каблешков”; Участък 31 - по ул. „Дойран”, между ул.”Иван Вазов” и ул.”Търговска”; Участък 29 - по ул. „Силистра”, между ул.”Панайот Волов” и ул.”Търговска”; Участък 47 - по ул. „Иван Вазов”, между ул.”23 септември” и ул.”Дойран”.

Необходимо е извършване на допълнителни видове дейности, което довежда до удължаване на срока определен за цялостно завършване на участъците. От общината периодично ще уведомяват за районите и улиците, по които се извършват строително-монтажните работи.