Леон Петков стана бронзов медалист в "България търси талант"

Деси Добрева обеща на талантливия бийтбоксър от Плевен участие в музикален проект

Пламен Любенов е новият победител в шоуто на Би Ти Ви "България търси талант", което приключи след финал на живо, продължил 3 часа и половина. Той получава титлата "талант на България" и голямата награда от 60 000 лв. Любенов спечели с танците, които изпълнява с инвалидна количка заради недъга си. На финала той танцува на песен, изпълнена на живо от рапъра Кристо. Неговото представяне е изключително трудно, тъй като през цялото време танцува на ръцете си, за което се изисква огромна сила и съсредоточеност.

Минути преди обявяването на победителя водещите Александър Кадиев и Мария Силвестър съобщиха кои трима остават на финала, след като бяха преброени зрителските гласове. В челната тройка бяха избрани Пламен Любенов, малкият Леон Петков с бийтбокса, който прави и който остана бронзов медалист, и Методи Методиев - най-възрастният сред финалистите, който удивително балансира бамбукови пръчки.

Деси Добрева похвали Лео за представеното шоу и му обеща общ музикален проект в близкото бъдеще. Ники Илиев и Дарина Павлова също се обединиха около мнението, че пред 10-годишният малчуган има голямо бъдеще. "Ти си най-добрият бийтбоксър в България към момента", категоричен пък бе Иво Сиромахов.

Жената-каучук Сирма Добрева, също от Плевен, мина първата пресявка на финала след нова презентация на акробатично шоу върху сграда. Този път изявата й бе нощна и съпътствана със светлинно шоу. Част от журито не скри изненадата си от това, че Сирма не попадна в тройката и бе изразено учудване от вота на зрителите.