В Дисевица отбелязаха празника на селото и Спасовден по стар стил

От ГЕРБ – Плевен уважиха празничния ден на селото

Председателят на ОбС - Плевен от ГЕРБ Дарин Ангелов, общинският ръководител на ПП ГЕРБ Мартин Митев и общинският съветник Даниела Гонкова уважиха празника на село Дисевица.

Кметът на населеното място Пламен Бешков посрещна гостите и приветства жителите на Дисевица с празника като им пожела здраве, плодородна година и все така да са единни и да си помагат.

Към хората се обърна и председателят на ОбС Дарин Ангелов. Той отбеляза положителните промени в селото, станали през последните 4 години и насърчи инициативността на кмета Бешков.

„В този емблематичен ден за всички християни, днес е Спасовден по стар стил, нека си пожелаем добри помисли и дела да ни ръководят в нашето ежедневие”, каза Общинският ръководител на ГЕРБ Плевен Мартин Митев. Той допълни, че когато начело на селото стои инициативен и тачен от всички жители човек като Пламен Бешков, нещата нямат друга посока за развитие, освен смело напред и нагоре.

„Бъдете живи, здрави и дано догодина, като ни поканите пак в Дисевица, да ви видя доволни от това, което се случва със селото”, допълни Митев.