Дивотия в Мездра: Мъже на по 35-40 години пребиха юношите на Спартак

Краси Бислимов разказа за потресаващите сцени след края на срещата между юношите на двата тима

Нови грозни сцени се разиграха днес в българския футбол. Този път арена на гаменските прояви бе стадионът в Мездра. Там се проведе първата среща от републиканското първенство за юноши старша възраст между отборите на Локомотив (Мездра) и Спартак (Плевен), която приключи с победа на гостите. Победното попадение вкарва Димитров в края на мача, който първо изпуска дузпа, но при последвалия корнер реализира за крайното 1:0 за Спартак.

Веднага след края на двубоя започват и грозните сцени. Ето какво разказа треньорът на плевенчани Красимир Бислимов пред Sportal.bg:

"Случи се нещо недопустимо. Мъже на по 35-40 години биха нашите деца. Не ги знам какво бяха взели, най-вероятно някакви вещества. Вярно, израдвахме се малко по-бурно при гола, но не сме ги провокирали с нищо. След срещата удариха нашия футболист Кристиян Иванов, който падна и след това започнаха да го ритат точно преди да влезе в тунела. Вътре пък бе бит Николай Веселинов, който получи няколко юмрука в гърба и главата. Сега е със синини по главата. Когато се приберем, ще заведа момчетата до болницата за преглед и медицинско. Пострада и главният рефер Никола Петров, който също бе удрян. По време на мача той показа червен картон на футболист от Мездра, а заради разправиите след срещата, извади още няколко картона. Не знам на какво се дължи подобно поведение, но то е недопустимо. Какво сме виновни, че сме надиграли противника", каза Бислимов.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"