Официално: Фолк певицата Бриана - независим кандидат за кмет на град Левски

Попфолк изпълнителката обяви официално кандидатурата си в национален ефир

Боряна Панталеева е може би най-еротичният участник в предстоящите местни избори. Известната като Бриана попфолк певица ще се опита за втори път да стане кмет на град Левски. Преди няколко дни тя пусна гореща фотосесия във Фейсбук и моментално насочи интереса към себе си.

В интервю за TV7 Бриана сподели, че не се е снимала гола и не вижда нищо компрометиращо в кадрите. "Това е моят личен живот и двете неща не трябва да се свързват", коментира брюнетката.

"Нямам любим политик. Имам няколко примера, от които съм взела най-хубавите качества, но ще ги запазя за себе си. Няма да конкретизирам имената им, за да не пишат после вестниците, че имам нещо общо с тях", допълни тя.

В репортажа стана ясно, че хората в Левски определят Бриана като широкоскроен човек, но първия път никой не приел кандидатурата й насериозно. Този път смятат, че има по-големи шансове и някои от тях ще гласуват за нея. Намират се обаче и такива, които са категорични, че една фолк певица няма място в политиката и трябва да си остане на сцената.

"Нормално е да ме приемат по такъв начин, но при положение, че толкова години съм сред хората, това е знак за постоянство и амбиция. Този път смятам да съм независим кандидат, тъй като предния път имах партия зад гърба си и явно това ми попречи. Искам да прoменя много неща в града. Имам контакти, ще осигуря инвеститори - имам много познати и приятели бизнесмени, които са обещали помощ. Te с удоволствие ще инвестират в нашия град. Главната цел е да задържим младото поколение в Левски. Градът е много хубаво, но няма работни места. Има и висока престъпност", коментира Бриана.