Продължава записването за първата по рода си IT Академия в Плевен

Покрай самата академия ще бъдат планирани и семинари на различни IT теми

Продължава записването за първата по рода си IT Академия в Плевен, която се очаква да стартира скоро. Срокът за промоционалното записване ще е до 20-ти юни, инфомираха ни организаторите на събитието Симеон и Георги Прусийски.

Планирани са три курса: "Back end с PHP и MySQL“ (изграждане на уеб сайтове с помощта на PHP и MySQL – бази данни, основи на обектно-ориентирано програмиране, работа с WordPress и OpenCart и др.), "Front end с HTML и CSS“ (изграждате на атрактивни уеб страници и елементи с помощта на CSS и HTML) и "Дигитален маркетинг и реклама“ (създаване и управление на рекламни кампании, анализиране трафика на сайт и неговото задържане и др.).

"На курсовете ще се получат практически познания за изработка на сайт, за работа с готови платформи и т.н. Като цяло ще бъдат силно практически курсове, защото смятаме, че така най - бързо се учи. Имаме доста голям опит във воденето на такива курсове", сподели Симеон Прусийки, отбелязвайки, че по този метод вече са обучили над 30 човека.

Покрай самата академия ще бъдат планирани и семинари на различни IT теми с участието на различни лектори. За допълнителни въпроси и записване може да пишете на организаторите: [email protected] или да посетите сайта на "Уебрика академия".