Потвърдено: Концертът на Слави и Ку-ку бенд е най-бързо разпродаденото събитие в България!

По неофициална информация между 40 и 50 хиляди са изкупените "ценни хартийки" вчера

Oт "Ивентим" официално обявиха, че разпродажбата на билетите за концерта на Слави и Ку-ку бенд на стадион "Васил Левски" е рекордна за България.

"С радост Ви съобщаваме, че за първи път в историята на "Ивентим"-България се реализира толкова мащабна продажба като тази на билетите за концерта на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд. Предоставените ни места бяха разпродадени за рекордните 8 часа. Искаме да благодарим на всички Вас за този успех, както и на екипа на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд за гласуваното доверие!", съобщиха т от екипа на "Ивентим".

Слави Трифонов не скри задоволството си от случилото се и използва трибуната на своето шоу, за да изкаже огромна благодарност на всички за оказаното доверие.

"Всеки може да твърди, че е голям певец. музикант или артист. Както и неговите близки и роднини могат да го твърдят. Дали си голям, обаче, зависи от това колко албума си продал и колко билети за концерти си продал", сподели Слави.

Евгени Димитров - Маестрото потвърди, че толкова бърза разпродажба на билети за такова мащабно събитие досега не е имало в България.

По неофициална информация между 40 и 50 хиляди са изкупените "ценни хартийки" вчера. Концертът на 25 септември ще е различен от този в "Арена Армеец". Няма да има повтаряне на песни, ще има и много специални гости. Отново ще участват ексчленовете на бенда - Нели Петкова, Деси Добрева, Калин Вельов, Николай Арабаджиев, Лили Йончева и др.