Талант от Плевен се сбогува с ЦСКА със сълзи на очите

18-годишният плевенчанин Юлиян Чапаев не попадна в сметките на Христо Янев

18-годишният талант от Плевен Юлиян Чапаев няма да продължи кариерата си в тима на ЦСКА. Това стана ясно вчера, след като новият треньор Христо Янев реши да не го включи в групата за Тетевен. Разбирайки за това, защитникът публикува прочувствено прощално изявление.

"Ех, приятели, свърши се. Един много тъжен миг в моя живот, който ви споделям със сълзи на очите. Мигът, който ме прави тъжен, е, че няма да играя за ЦСКА. Когато дойдох на "Армията", бях развълнуван, но сега се чувствам повече от развълнуван. Имах хубави и лоши мигове, но последната година наистина са само лоши. Поне със съотборниците, с които играх, немалка част от тях ги чувствам като братя. Благодаря на всички треньори, които са ми давали шанс, благодаря на всички фенове, които са ме подкрепяли, благодаря и на съотборниците ми! Пожелавам успех на всички от ЦСКА!", написа Юлиян  Чапаев.

Plevenutre.bg припомня, че плевенчанинът бе привлечен на "Българска армия" още през 2012-та година от футболната академия на Литекс. Младокът попадаше в групата на мъжкия състав на ЦСКА неведнъж през последния сезон, а освен това е и част от юношеския национален отбор на България до 19 г.