Битката за "Drift king" ще е в подкрепа на Антонио

Събитието ще стартира на 5 юли от 10:00 ч.

За поредна година всички фенове и гости на Плевен ще имат възможността да наблюдават битката за "DRIFT KING" на града. Шоуто ще се проведе преди голямата лятна пауза, съобщиха организаторите от "БМВ Тийм". Пилотите ще се борят за титлата, която този път ще излъчи не само самия крал на дрифта, но и неговите подгласници, а именно тези на 2-ро и 3-то място. Събитието е предвидено за 5 юли от 10.00 ч. на картинг пистата.

По време на DRIFT KING Of PLEVEN ще бъдат поставени дарителски кутии на входа и самата писта, където всички присъстващи ще могат да дарят средства на малкия Антонио, който има нужда от лечение в Москва.

Организаторите обещават отново изпълнения с много пушек, много скъсани гуми. За тези, които искат да карат, но не им достига смелост ще имат възможност да се включат на свободното каране, което ще се проведе след самата битка. Така ще могат да добият смелост за следващата година. Не са забравени и всички зрители и фенове - те ще могат да се възползват от услугата "DRIFT TAXI", като по този начин ще усетят тръпката и ще почувстват адреналина.