Талантливи плевенски деца тръгват по стъпките на Крисия

Търсят се даровити малчугани, които да представят България на тазгодишната "Евровизия"

Детските мечти нямат ограничения. Крисия, Хасан и Ибрахим го доказаха с участието си на "Евровизия 2014". Талантливи плевенски деца също могат да се качат на престижната сцена и да представят България на тазгодишното издание на песенната надпревара.

Както вече писахме, Слави Трифонов обединява усилия с БНТ в търсене на талантливи малчугани, а по информация на Plevenutre.bg вече има заявено участие от страна на няколко даровити плевенчанчета.

Ако пеете достатъчно добре и сте на възраст между 10 и 15 навършени години, към датата на провеждане на конкурса – 21 ноември 2015 година, изпратете на [email protected] аудио или видеозапис с ваше изпълнение, трите си имена, имейл и телефон за обратна връзка. Краен срок за записване – 23 юли 2015 година.

Професионални български музиканти и композитори ще изберат най-добрите изпълнители. Одобрените кандидати ще се явят пред комисия, която трябва да определи финалистите в конкурса. Представител на БНТ ще участва в избора.

В последния етап на кастинга финалистите ще представят по една песен на живо в „Шоуто на Слави”, победителят ще бъде определен само чрез интернет гласуване. Участникът, събрал най-голямо зрителско одобрение, ще бъде новият представител на България за Детската Евровизия 2015 година.