Скандално! Убиецът на Влади, Цвети и Ники е активен във Фейсбук

"Ако властите не открият Хуриет, ние ще го направим", заявиха почернените родители

Близките на плевенските младежи Цвети Таслакова, Влади Горанов и Ники Менков, които загинаха в катастрофа край Луковит миналата година, разкриха пред Нова телевизия, че убиецът без книжка Хуриет Сюлейманов все още е в неизвестност, но е активен на профила си във Фейсбук. Припомняме, че на 15 юни Хуриет получи 13-ата си присъда - 15 години затвор. Получи ги задочно, защото е в неизвестност и никой не знае къде е. Оказа се, че на профила си във Фейсбук беглецът е активен.

"Последната му публикация е от 9 юни. Не мога да се съглася, че в системата на МВР няма човек, който да отвори този профил, да погледне и да се направи някаква локализация откъде е влизано", сподели сестрата на Цвети Таслакова - Ивелина.

"На 5 май се сблъскаха двата свята - светът на доброто и светът на лошото. За съжаление лошото победи и не стана така както се случва в приказките. Това неговото няма да е живот. За мен той  загуби живота си на 5 май, както моя син го загуби. Искам да бъде жив, защото сега, ако нещо се случи и той отиде в отвъдното, за него това ще е щастие. Вярвам, че ще бъде открит. Ако властите не го открият, вярвайте ми, ние ще го открием. Той ще бъде открит. Въпросът е от кого", коментира през сълзи и майката на Влади - Галя Горанова.

"Призовавам държавата да се стегне и да си свърши работата", проплака и Валя Таслакова в емоционални кадри, заснети на гробовете на децата.