Първи плевенчанин в журито на "X-Factor"

Плевен Лайф

14-07-2015, 11:20

Снимка:

"X-Factor"

Автор:

Георги Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Люси Дяковска влиза в журито на шоуто "X-Factor"?

Знаехте ли, че Маги Халваджиян е плевенчанин?

Очаквайте скоро Маги Халваджиян ексклузивно пред Plevenutre.bg

Магърдич Халваджиян е вторият обявен член на звездната четворка в предстоящия сезон на "X-Factor". Новото издание на шоуто ще включи в съдийския отбор един от най-известните и доказани професионалисти в българския шоубизнес. Засега е известно и името на рапъра Криско, но има сериозни спекулации, че в журито ще попадне и Люси Дяковска.

Маги е роден на 18 февруари 1967 г. в Плевен. По-късно е живял във Варна, в различни италиански градове и в Москва, където завършва училище за цирково майсторство. Завършва режисура в Нов български университет. С продуциране се занимава от средата на 90-те години. Негови са едни от най-рейтинговите предавания в ефира — „Господари на ефира“, „Море от любов“, „Имаш поща“, "На кафе", „Стар академи“, „Сладко отмъщение“, „Пълна промяна“, „Ясновидци“, „Игра за милиони“, „Руска рулетка“, „ЗалоАЛОжи“, „Фатално привличане“, „Точка на пресичане“, "Пълна лудница", "България търси талант", "Като две капки вода", "Големите надежди"... Негов е и сериала "Седем часа разлика".

Сериозна роля в професионалните му възгледи оказва опитът му на режисьор - през годините Маги реализира стотици видео клипове, филми, реклами и концерти, оставяйки трайна следа в музикалния бизнес.

За всички плевенчани, които чакат с интерес кастингите на "X-Factor", където да демонстрират таланта си - те ще започнат от Велико Търново (16 юли), ще продължат с Варна (18 и 19 юли), Бургас (21 и 22 юли), Пловдив (24 и 25 юли) и ще завършат в София на 27, 28 и 29 юли.

Очаквайте скоро Маги Халваджиян в интервю за Plevenutre.bg