Слави покани Крисия, Хасан и Ибрахим на концерта си

Екипът на шоуто вече работи по подготовката за кастинга на детската Евровизия

“Ще поканим Крисия, Хасан и Ибрахим да участват в нашия концерт на 25 септември. Искам да изконсумират това, което направиха за България, пред по-голяма публика. И ще могат да ги снимат с телефоните си всички, които искат, и колкото си искат, та дори и баща им."

Това обяви Слави Трифонов в шоуто си в сряда вечерта, след като организаторите на престижния конкурс “Американ протеже” поискаха да дисквалифицират братята близнаци като победители в състезанието в САЩ заради няколко качени видеоклипа във фейсбук. А това е забранено според строгите правила. Затова в началото на юни Денис Игнатов - бащата на братята близнаци, получи писмо от “Американ протеже”, пише "24 часа". В крайна сметка обаче имената на Хасан и Ибрахим и сега фигурират като победители в официалната страница на конкурса.

Екипът на “Шоуто на Слави” вече работи по подготовката за кастинга на детската Евровизия. Той ще е в няколко кръга с различни комисии, за да се изберат най-талантливите деца. Евгени Димитров вече е прослушал част от тях.

"Има много добри, изумително е", каза в предаването Маестрото от Плевен. Детската Евровизия ще се проведе в зала “Арена Армеец” на 21 ноември.