Песните на "Queen" ще звучат и в подкрепа на Антонио

Билетите за рок-симфонията вече са в продажба

Едни от най-известните песни на легендарната банда "Queen" ще прозвучат в Плевен в изпълнение на Симфоничния оркестър на Държавна опера - Русе и рок банда със солист Теодор Койчинов. Диригент на събитието, което ще се проведе на 22 юли, ще е Димитър Косев.

Рок-симфонията "Queen's hits" от Любомир Денев ще се състои в двора на Регионалния исторически музей и плевенчани ще могат да се насладят на емблематични хитове като "Bohemian Rhapsody”, "The Show Must Go on”, "Who Wants to Live Forever”, "We are the Champions”, "I want to break free”, "Crazy little thing called love”, "Somebody to Love”, "We Will Rock You”, "Love of My Life”.

Билети ще се продават на входа на РИМ - Плевен от днес - от 10 до 12ч. и от 16 до 18ч. На 22.07 - от 10 до 12ч. и от 16ч. до началото на концерта.

Plevenutre.bg научи, че събитието ще подкрепи и каузата на Антонио Антонов. Общината е разрешила поставянето на дарителски кутии и всички присъстващи на трибюта ще имат възможност да дарят средства в помощ на момчето, което се нуждае от лечение в Москва.

През изминалия уикенд Националният събор на BMW и Шестият национален мотосъбор в Полски Тръмбеш са събрали близо 400 лева, които ще отидат в сметката на Антонио.

Сметката за набиране на средства е:

УниКредит Булбанк-Плевен,

Антонио Николаев Антонов BG22YNCR7527 1045712518

BIC: UNCRBGSF