Реформаторите официално подкрепиха Георг Спартански за кмет

Мисия

22-07-2015, 08:20

Снимка:

Сдружение „България на гражданите“, архив

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Георг Спартански официално се включва в кметската битка

ББЦ в Плевен подкрепи Георг Спартански за кмет

"Обществената енергия е насочена към промяна", смята Спартански

Реформаторският блок в Плевен официално застана зад кандидатурата на юриста Георг Спартански за кмет на Плевен на предстоящите местни избори. Представители на партиите в блока изразиха подкрепата си на пресконференция.

Лидерът на БЗНС в града Милчо Илиев посочи, че много неподготвени хора до момента са се упражнявали да управляват Плевен и са нанасяли вреди. Пепо Петков от СДС заяви, че са убедени в качествата на Спартански, както и в това, че ще внесе прозрачност в управлението на общината, което би било в интерес на местния малък и среден бизнес, който "сините" защитават. Мария Монова от ДСБ коментира, че препотвърждава подкрепата на партията за тази кандидатура, защото счита, че е единствената алтернатива на сегашното управление. Подкрепата бе допълнена и от името на Народна партия "Свобода и достойнство" в лицето на Айдън Исмаилов и от Христо Таслаков - "Движение "България на гражданите".

Георг Спартански заяви, че е граждански кандидат и е радостен, че получава подкрепа от много партии, организации и движения, предава БТА. Той припомни, че е подкрепен и от "България без цензура" преди седмица. Според него това показва, че обществената енергия е насочена към промяна, защото е убеден, че Oбщина Плевен се управлява лошо.