Образуваха бързи производства срещу трима пияни шофьори

На нарушителите са съставени актове за административни нарушения по Закона за движение по пътищата

На 21 юли 2015 година в 00.49 часа в град Плевен на бул. „Христо Ботев“ е спрян лек автомобил „Сеат Толедо“, с водач 46-годишен от село Радишево, и при извършената проверка за алкохол с техническо средство „Дрегер“ е установено, че управлява с 1,42 промила алкохолна концентрация. Образувано е бързо производство, съобщават от полицията.

На 21 юли около 3:30 часа в жк „Сторгозия“ в Плевен е спрян за проверка и лек автомобил „БМВ“. Установено е, че водачът – 40-годишен от Плевен, шофира с 1.58 промила алкохолна концентрация. Образувано е незабавно производство.

В същото нарушение е засечен и 30-годишен от село Буковлък. Проверката е извършена на 21 юли около 6 часа на улица „Никола Петков“ в Плевен. Мъжът е управлявал „Опел Вектра“ с 1.28 промила алкохолна концентрация. Образувано е бързо производство.

На нарушителите са съставени актове за административни нарушения по Закона за движение по пътищата и са издадени талони за медицински изследвания. Уведомен е районен прокурор. Продължава работа разследващ полицай.