Официално: И Люси Дяковска влиза в журито на "X-Factor"

Плевенчанката пристига от Германия специално за предстоящото издание на музикално шоу

Двама плевенчани ще има в тазгодишното жури на "X-Factor"! Както вече писахме, популярната изпълнителка Люси Дяковска ще бъде част от звездното жури в четвърти сезон на "X Factor". Новината вече е потвърдена официално и от продуцентите, с което Люси се присъединява към компанията на друг наш съгражданин - Маги Халваджиян.

Темпераментната дама ще пристигне от Германия специално за предстоящото издание на музикално шоу №1 в света, присъединявайки се към професионалистите, които ще оценяват новите български таланти.

Богатият опит на Люси включва участието й в една от най-успешните групи в Европа – No Angels, създаването на собствена продуцентска компания, както и сериозен брой концерти, представили не само обаятелния й глас, но и огромния й артистичен потенциал. „През годините съм имала възможност да работя с някои от най-големите продуценти в света, което е помогнало много в изграждането ми като артист. Винаги съм искала да споделя поне част от този опит с участниците в "X Factor" като ментор. Този формат успя само за три сезона да създаде изпълнители, които утвърдиха своето място на българската музикална сцена”, коментира Люси Дяковска.

Популярната изпълнителка започва кариерата си именно от телевизионен формат, който я събира с женската група No Angels. С платинен и златен албум, придружени с всички възможни награди, които европейският шоубизнес може да предложи, бандата е едва началото за кариерата на Люси. В момента певицата жъне успехи със солови проекти в Германия. През последната година Люси има над 150 изпълнения на сцена, между които две турнета в цяла Германия и среща с над 250 000 души еуфорична публика.