Серия от самоубийства почерни Северозапада

91-годишен дядо се обеси в белослатинско село

Възрастен мъж от белослатинското село Попица сложи край на живота си на бесило. Трагичният инцидент се разиграл в сряда през нощта. От областната дирекция на МВР във Враца не съобщават нищо за случая. Обесилият се дядо е на 91 г. Това е трето самоубийство в Северозпадна България в рамките само на няколко дни, пише "Блиц".

Самоубийство потресе и жителите на борованското село Нивянин. Мъж на средна възраст се гръмна в сряда в главата заради лични проблеми, които имал. За този случай също не бе съобщено нищо от полицията. Хората от Нивянин бяха потресени от черната вест за съселянина им. По непотвърдена информация, мъжът е работел във Враца. Днес той ще бъде погребан в родното си село. Починалият се е занимавал със земеделие. От години хобито му било да ловува.

Вчера труп на мъж пък бе изхвърлен от водите на река Дунав край монтанското село Ковачица. Според първоначалната информация тялото е на човек, който е между 55 и 60 г. Намерили го група рибари, които си построили бивак на мястото. Мъжете извикали полиция, които пристигнали, за да извършат оглед. Видими следи от насилие не са открити по тялото. Разследващите предполагат, че става дума за нещастен случай.