Дъщерята на треньора на Спартак стана "Little Miss Planet 2015" (Снимки)

Чаровната Дария Петрова пребори конкуренцията на деца от 4 континента

Преди дни приключи 10-ото юбилейно издание на международния фестивал "Малка Мис и Малък Мистър Планет 2015" с участие на деца и модни експерти от четири континента. Лицензиант на конкурса е Ирина Папазова и агенция Интесаунд.

Plevenutre.bg научи, че участие в събитието е взела и дъщерята на старши треньора на Спартак (Плевен) Роберт Петров - Дария. Припомняме, че бившият шампион с пловдивския Локомотив и ЦСКА бе записан като наставник на плевенския тим, тъй като Бойко Цветков ще получи необходимия лиценз след няколко месеца.

Ежегодната среща на непринудената детска красота и таланти се проведе в Созопол, а Дария Петрова спечели една от възрастовите категории и стана Малка Мис Планет 2015. 5-годишната чаровница сподели в ефира на TV7, че нейната майка я е завела на конкурса и това е била първата й подобна изява. Сладураната допълни, че мечтае да стане художничка.

Половинката на Роберт Петров - Вержиния, е бивша акробатка и е родом от Плевен. Двамата са заедно от 7 години, а в края на миналата година на бял свят се появи и синът им.