Деян Топалски преди "Maxfight": Грузинецът е корав боец, ще стане здрав бой

"Мисля само за мача, кoнцентриран съм на 100 процента", сподели ММА боецът от Плевен

Kакто вече ви съобщихме, Деян Топалски ще се изправи срещу грузинския ММА боец Заури Майсурадзе - "The Monster" на предстоящото издание на "Maxfight". Турнирът ще се проведе на 2 август в Свети Влас, а плевенчанинът е амбициран да изкове поредната си престижна победа. Ето какво сподели Топалски пред Plevenutre.bg няколко дни преди сблъсъка.

Предстои ти мач на "MaxFight". Специално ли е по някакъв начин събитието за теб предвид факта, че имаш само победи досега на него?

Много обичам този турнир. Обстановката, хората, самият курорт Свети Влас. Харесва ми традицията – всяка година на една и съща дата, без значение каъв ден от седмицата се пада. 2 август ми е станало нещо като любимата лятна дата.

Пазиш ли някакъв интересен и по-специален спомен от битките си на "MaxFight"?

Имам много хубави спомени от турнирите на "Максфайт". Трудно ми е да ги сортирам. Но на един кантар преди мач си спомням, че се бях заговорил на английски с едни момчета и доста си поговорихме преди да разбера, че всъщност това ми е противникът за мача на следващия ден. Беше доведен от мениджъра си в последния момент, след като противника, с който трябваше да се бия се бе контузил буквално преди да тръгне за София.

Какво знаеш за противника си Заури Майсурадзе - "The Monster"?

Грузинец. Абсолютно съм сигурен, че е корав боец само като чуя народноста му. След като гледах мачовете му в интернет мога да кажа, че ще стане здрав бой. Много силен физически. Успява да вземе противниците си от позиции, от които не би трябвало да може да го прави. Борец е и предпочита работата на земята. Там приключва противниците си със събмишъни или с удари.

Как протича подготовката за мача и какви са очакванията ти? Как се чувстваш, здравословно всичко наред ли е с теб?

Подготовката беше супер. Наблегнах особено много на кондицията си. Мисля, че това беше една от дупките в играта ми, която определено пооправих. Здравословно всичко е наред генерално. Има някой дребни неща, които се случиха, но няма да ги кажа сега – няма да давам жокери на противника (смее се).

Със сигурност вниманието ти е насочено към този мач, но има ли яснота какво ново ще се случва в кариерата ти през следващите месеци?

Мисля само за мача. Многократно съм правил грешката да мисля напред и да подценявам някой ситуации. Няма да го направя този път. Кoнцентриран съм на 100 % върху противника! След като мина през него ще вдигна погледа от тази страница!