Бранител на Спартак с травма, Богомил Христов вече има картотека

Десният защитник Пламен Тенев ще пропусне предстоящия мач със Септември

Десният защитник на Спартак Пламен Тенев ще пропусне днешното домакинство на "синьо-белите" срещу отбора на Септември (Симитли), информират от клубния сайт. Двубоят е от 18 часа. Юношата на Берое, който е и младежки национал, е получил контузия по време на една от последните тренировки и ще има нужда от възстановяване.

По всяка вероятност вместо Тенев като титуляр по десния фланг на отбраната на плевенчани ще започне Стенислав Георгиев.

Извън групата за мача ще бъде и все още лекуващият травма нападател Цветомир Тодоров, който все още не е дебютирал в официален мач за Спартак.

За щастие от лагера на "синьо-белите" идват и добри новини. Вече е картотекиран и може да играе офанзивният халф Богомил Христов. Юношата на ЦСКА беше желан от Бойко Цветков още преди началото на миналия сезон, но чак сега пристигна на стадиона под Панорамата. Твърде вероятно е Христов да излезе за пръв път с екипа на Спартак още днес.

В групата за мача се завръща и крилото Пламен Илиев. Плевенчанинът, преминал през школата на Левски, пропусна заради контузия голяма част от лятната подготовка и ще трябва да се бори много, за да спечели титулярното място на поста, който до момента е поверен на Жюлиен Бенков