Слави и Крисия се изправят срещу "Биг брадър"

Засилено плевенско присъствие се очаква в шоу програмите на телевизиите през август

Отпускарският августовски месец е в разгара си, но конкурентните телевизии не почиват. Би Ти Ви и Нова започват поредната си епохална битка за зрителски интерес още от идния понеделник, 17 август. Именно за тогава е предвиден стартът на "Биг Брадър". За първи път от няколко години насам сеирджийското шоу ще приюти в своята Къща не випове, а обикновени хора, мечтаещи за бърза слава. Очаква се сред тях да бъде и 21-годишен плевенчанин.

Началото на хитовото шоу е от 20 ч., но на Нова тв ще й е широко около врата само за час. Точно в 21 часа те трябва да са зарибили добре зрителите, защото по това време по Би Ти Ви започва т.нар. Национална селекция за детската Евровизия, чиято цел е да покаже малките изпълнители, желаещи да се изявят на големия певчески форум, чийто домакин тази година е България. Тя ще протече на няколко етапа, като изпълнителите, сред които има и плевенски таланти, ще демонстрират качествата си пред звездно жури в състав Слави Трифонов, Евгени Димитров - Маестрото и други специалисти. Очаква се в пилотния епизод да участва и малката Крисия. Откритието на Слави определено ще наклони везните в полза на Би Ти Ви, смятат зрителите.

От Нова обаче едва ли ще стоят със скръстени ръце и най-вероятно ще измислят някакви изненади, с които да приковат почитателите си пред екрана. Водещи на "Биг Брадър" отново ще са телевизионерът от Червен бряг Ники Кънчев и актрисата Алекс Сърчаджиева.