Забавна и атрактивна събота очаква плевенчани

"Активна събота“ ще се проведе в Градската градина от 9 до 13 часа

На 15 август (събота) сдружение BG Бъди активен, Община Плевен, Coca-Cola и МАДЮТК-България, канят плевенчани на съвместната си инициатива "Активна събота”, която се провежда за първа година в града.

"Активна събота“ е част от платформата WakeYourBody, която предлага еднодневна разнообразна програма, включваща в себе си събития свързани със спорт и физическа активност, в които могат да се включат широк кръг от хора: деца, родители, възрастни, хора в неравностойно положение.

"Активна събота“ ще се проведе в Градската градина от 9 до 13 часа. Програмата ще е разнообразна с предвидените активни, забавни и полезни събития, които със сигурност ще привлекат интереса на участници от различни възрасти. Ще има и награди за най-активните участници.

"Заповядайте с вашето семейство и приятели на нашия спортен празник, за да се забавляваме и спортуваме заедно. Нашата "Активна събота"е чудесен повод да раздвижите уикенда си по забавен, атрактивен и полезен начин навън в парка сред усмихнати хора", приканват организаторите.