Какво е Big Brother без Ники Кънчев?

"За мен този сезон е много специален", сподели телевизионерът от Червен бряг

Какво е Big Brother без Ники Кънчев? Усмихнатият и остроумен водещ е не просто лице, а емблема на шоуто. И тази година Ники Кънчев ще преведе зрителите през социалния експеримент, събирайки в студиото най-интересните и противоречиви коментатори, защитници и близки на участниците.

"За мен този сезон е много специален, защото и аз, като зрителите, с нетърпение очаквам истинския 100% натурален Big Brother да се завърне и да взриви ефира”, признава телевизионерът от Червен бряг.

Определя сам себе си на моменти прекалено натурален, както в домашна среда, така и на сцената на най-гледания телевизионен формат и се шегува, че вече много, много не различава дома си от студиото.

Според Кънчев, който е безспорен капацитет, за да си успешен в Big Brother искреността и непринудеността са задължителни, ако искаш да спечелиш трайно сърцата на зрителите. Легендарният водещ също признава, че гледа на участниците не само професионално, но и емоционално. Има свои фаворити и преживява заедно с тях възходите и паденията. Не казва кои са били неговите любимци през годините, но с намигване подсказва, че са именно тези 100% натурални и естествени лица.

"Всеки един лайв е различен и пълен с изненади и практически не можеш да бъдеш подготвен за всичко, което може да се случи” - така Ники Кънчев дава отговор на въпроса за най-интересната случка покрай формата и с усмивка признава, че още помни срещата си с Памела Андерсън. Очаква новият сезон да докаже за пореден път защо именно Big Brother е най-гледаното шоу в България. Сигурен е, че това ще се случи, и пожелава на себе си и на зрителите интересен и неочакван сезон, в който най-естественият участник ще спечели голямата награда от 50 000 лева и луксозния лек автомобил.