Люси Дяковска: Тайно си мечтаех един ден да участвам в "X Factor"

Музикалното шоу стартира на 8 септември

Дългоочакваният четвърти сезон на "X Factor" ще постави началото на музикалното приключение в ефира на Нова на 8 септември от 21.00 ч., когато феновете на шоуто ще имат възможност да проследят всяка стъпка от търсенето на нови таланти.

"В "Х Фактор" журито има възможност да прави нещо повече от това да оценява - да предаде опита си. Това винаги ме е интригувало във формата и тайно съм си мечтала един ден да ме поканят да участвам. Работата с кандидатите винаги ми е липсвала в другите формати, искало ми се е да скоча, да го хвана и да го разтърся, да му кажа: “Движи се по тази сцена!” или нещо друго, което в този момент е липсвало. А това е трудно, когато си само жури. Сега ще бъдем и ментори.”, споделя Люси Дяковска пред "24 часа". "Много се надявам да бъда приятно изненадана от кандидатите и да видя не само хора, които искат на всяка цена да спечелят, но и нещо да научат, ако са решили да се занимават с музика”, допълва плевенчанката, която вече има солиден опит в музикални риалити предавания - била е в съдийската четворка на "Мюзик Айдъл" и на "Музикална академия".

Припомняме, че сред менторите тази година е още един плевенчанин - Маги Халваджиян, който е и продуцент на "X Factor". Рапърът Криско и Саня Армутлиева допълват състава, който ще оценява качествата на талантите.

Очаквайте скоро Маги Халваджиян в специално интервю за Plevenutre.bg