Над 4000 лева са събраните средства до момента в подкрепа на малката Илияна

10 отбора заявиха участие в благотворителния турнир в подкрепа на момиченцето

10 отбора вече са заявили участие във футболния турнир, който ще е в подкрепа на малката Илияна Йотова и се организира от фенклуба на Реал Мадрид в Плевен.

"Точно за един ден вече имаме 10 отбора, които заявиха участие като до крайната дата броят им ще нараства, несъмнено. Вече имаме и повече подробности за дата, час и регламент за записвания на участниците. Футболният турнир ще се състои на 30 август от 09:00 часа на игрището в спортен комплекс "Замъка"/възможно е и да има промяна на мястото според зависи от броя на участващите отбори/. В турнира могат да вземат всички които сформират отбор от максимум 10 играча като таксата за участие на всеки тим е 80лв. Желаещите очакваме със съобщение към страницата ни. Отправяме апел към всички младежи и хора с възможности да се съберем и всички заедно да помогнем на малката Илияна и семейството и", приканват организаторите.

Близо 4500 лева пък са събраните до момента средства в подкрепа на момиченцето. Родителите на Илияна са безкрайно благодарни на всички, които прегърнаха каузата като своя. Kaкто вече Plevenutre.bg писа, становището на докторите е, че детето има хепатобластом - това е рядък вид рак, който подлежи на оперативно отстраняване в Германия. Засега лечението е на етап химиотерапия, но предстои оперативното му отстраняване в град Тюбинген, за което ще са нужни средства.

Да помогнем на Илияна:

IBAN: BG66BPBI79231072002701
Пощенска банка
Титуляр на сметката: Маринела Илиянова Йотова