Цуки си партнира с малкия Левски в "На педя от земята" (Видео)

Плевен Лайф

20-08-2015, 13:30

Снимка:

"На педя от земята"

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Максим Генчев се довери на плевенски актьор и за новия си филм (Видео)

Военният екшън с плевенския актьор ще бъде показан на 9 септември

Както Plevenutre.bg неведнъж писа, "На педя от земята" е новият български военен екшън, в който отново има плевенско присъствие сред актьорите. Цветомир Ангелов - Цуки е сред звездите във филма на Максим Генчев, който ще бъде показан предпремиерно на 9 септември. Прожекцията е предвидена за екипа и журналисти и ще има благотворителен характер.

Любопитна подробност е, че плевенският актьор си партнира в лентата с "малкия Левски", както е известен актьорът Симеон Филипов. Талантливото момче доби популярност с участието си в "Дякон Левски”. Там младият артист играе ролята на Апостола в детските му години.

Преди броени дни Симеон отпразнува 12-ия си рожден ден, а Цветомир Ангелов му "връчи” за подарък "Оскар" за "Най-добро актьорско изпълнение”.

Припомняме, че "На педя от земята" разказва за гранична застава през 50-те години на миналия век, където живеят лейтенант Колю Кралев, съпругата му Цурка и синът му Мирослав. Това са част от героите на новия български филм, чиято снимачна площадка бе разположена в бившите мини Чукурево в село Габра, където се е добивал уран.

"Такова нещо не е правено досега в България. Това е истинска история, случила се с моя баща. Цуки е истински негов двойник и дори му викам татко", разказа преди време Максим Генчев.

Inches from the Ground-trailer from Amrita Art on Vimeo.