Маестрото: Не искам да откриваме следващата Крисия

Плевен Лайф

21-08-2015, 13:07

Снимка:

btv

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Селекцията за "Детската Евровизия" започна, талантите изумиха Слави

"Търсим дете, което да е не по-малко талантливо", обоснова се Евгени Димитров

Първия етап от надпреварата за избор на новия представител на страната в „Детската Евровизия 2015” вече е в разгара си. 120 момчета и момичета са с шанс да продължат напред в състезанието, но за целта трябва да впечатлят предварителното жури в състав Слави Трифонов, Евгени Димитров, Георги Милчев-Годжи и Филип Станев – екипът, открил таланта на Крисия миналата година.

"Не искам да откриваме следващата Крисия. Искаме да открием следващия участник, който си се казва, както си се казва - и той да е не по-малко талантлив, гласовит и харизматичен от Крисия. Абсолютно възможно е това да е момче. Имаме сериозно мъжко присъствие този път", заяви Евгени Димитров пред Би Ти Ви.

"Имаше доста завършени изпълнители - със сериозна биография, с много участия на конкурси, награди, работа пред публика... Беше ни трудно да селектираме тези, които ще продължат напред", допълни Маестрото от Плевен.

Националната селекция на "Детската Евровизия 2015” продължава на 24, 25 и 26 август от 21.30 часа по bTV. Кои ще бъдат 24-те деца, избрани от предварителното жури да продължат напред, ще стане ясно в началото на полуфиналната фаза. 12-те финалисти пък ще станат ясни до 3 септември.