Битката на Никола продължава - предстои му нова операция и има нужда от средства

10 781 турски лири са нужни за интервенцията в Турция

Преди няколко дни Никола Ботев се е завърнал от пореден преглед, тъй като имало малък проблем с отворената му рана. Направил е вторична инфекция, от самата рана.

"Всъщност се случи това, от което се страхувахме, но слава богу, успяхме да овладеем и този път проблема. В интернет форумите има писано много по тези въпроси и аз си направих труда да прочета възможно най-много информация и се оказа, че рани от такъв характер /травматични рани/, от 100 000 случая само 4 остават без последствие, т.е. без инфекции /вторични/ или някакви други усложнения. Много ми се искаше да сме един от тези 4 безпроблеми случая, но... уви...", сподели майката на Никола във Фейсбук.

След прегледа проф. Халюк Думан е казал, че е време да се затваря раната и насрочил операцията за 2/3 септември 2015г.

"Помолих екипа на болницата, с който работим, да изготви офертата за интервенцията, като изрично поисках отстъпка заради това, че изцяло лечението се провежда при тях и те определиха с отстъпката сумата от 10 781 турски лири. Приятели, аз изчерпах своите финансови авоари - кредити, овърдрафта и всички средства по досегашното лечение плюс дарените от вас пари. Не разполагаме с почти никакви средства, а Ники трябва да бъде опериран след по-малко от две седмици. Затова ви моля за помощ отново! Иска ми се да вярвам, че отново ще намерим протегнатата към нас ръка преди 8 месеца и с общи усилия ще довършим започнатото. За нас всеки лев е надежда, че ще успеем. Всеки лев е вяра и надежда в доброто, което вие многократно ни засвидетелствахте", призова Полина Ботева.

Ако всичко мине наред с операцията, момчето ще ходи на проверки на 3 месеца, а после на 6. Това е така, защо болестта трябва да се контролира през първите 5 години.

Да помогнем на Никола:
БАНКА "ОББ" АД
IBAN:BG15UBBS80021028317940
ЗА НИКОЛА КОЛЕВ БОТЕВ